viernes, 16 de noviembre de 2007

El Fincas Legna segueix amb pas ferm

Els reusencs han derrotat per 7-5 al Pradell i es mantenen en la tercera posició de Preferent Catalana

El Fincas Legna ha sumat la cinquena victòria de la temporada a Prefernt Catalana de la FCF en desfer-se del Pradell amb el marcador de 7-5, en un partit molt ajustat que no s’ha decidit fins als últims minuts. Amb aquesta victòria, els reusencs es mantenen en la tercera posició de la taula a tres punts del líder, però amb un partit encara per jugar.

Els dos equips han buscat la victòria des de l’inici del partit amb un joc directe i ràpid. El Legna ha estat el primer en avançar-se amb dos gols en bones jugades de combinació, però el Pradell ha reaccionat, aconseguint l’empat a dos, però just abans del descans, els reusencs s’han tornat a posar per davant en el marcador (3-2).

Els locals han començat la segona part aguantant l’empenta rival, que s’ha bolcat sobre la porteria local, però la successió de gols per part d’un i altre equip ha arribat i a falta de vuit minuts per al final el marcador reflectia un empat a 5. Els locals no s’han ficat nerviosos i en dues jugades ràpides han sentenciat l’encontre amb el definitiu 7-5.

Fitxa Tècnica

FINCAS LEGNA: Pablo Urrea, Antonio Gonzalez (1 gol), Fran Cansado (1 gol), Isidro Merchan (2 gols), David Carrillo (1 gol) –cinc inicial-, Manuel Maeso, Ivan Del Moral, Francisco Santiago ‘Cordo’ (1 gol), Alex Pérez, José A. Ruedas i Quim Espigares (1 gol).

PRADELL F.S.: Francesc Javier Torrellcauter, Gerard Cabré, Diego Vargas, Danie Soler (2 gols), Francescs Javie Medina, Carles Soler (1 gol), Albert Moln, Vicente Alonso, Francesc Figueras (1 gol), David Medina, Luis Hidalgo i Adia Seguer (1 gol).