martes, 6 de noviembre de 2007

El Fincas Legna s’emporta el derbi reusenc

Els visitants s’han imposat a l’Immaculada (4-8) en un encontre igualat gairebé final al final

El Fincas Legna ha guanyat per 4-8 a l’Immaculada, en el primer derbi reusenc de la temporada a Preferent Catalana de la FCF i es reafirmen en els primers llocs de la classificació. El partit ha estat ple d’emoció i gols, però la major eficàcia del Legna en els darrers instants ha estat determinant perquè s’hagin acabat emportant els tres punts.

El partit ha començat amb una forta pressió dels dos equips, en un autèntic ambient de derbi i on els dos equips es jugaven molt. L’Immaculada ha agafat el domini del joc, però s’ha vist sorprès amb dos contraatacs del Legna que han acabat amb gol, quan només s’havien jugat cinc minuts de partit. Amb el marcador desfavorable, els locals s’han llançat a l’atac i amb un joc ofensiu espectacular han aconseguit capgirar el marcador, però just abans del descans, el Legna ha restablert la igualada (3-3).

La segona meitat ha començat amb bon joc per part dels dos equips, que han buscat la victòria en tot moment, i ha estat l’equip local qui novament s’ha posat per davant en el marcador, però ràpidament el Legna ha tornat a empatar l’encontre (4-4). Els dos conjunts han seguit practicant bon futbol sala, amb jugades ràpides, que no han acabat amb gol per poc.

A falta de cinc minuts per al final, ha arribat la jugada que ha canviat el desenllaç del partit, ja que el porter de l’Immaculada ha estat expulsat i el conjunt visitant no ha desaprofitat el doble penal per a posar-se per davant en el marcador. Encara amb temps per davant, els jugadors locals han buscat la remuntada, però el Legna ha sentenciat el partit amb tres contraatacs fulminants que han deixat el marcador final amb el 4-8.

Fitxa Tècnica

IMMACULADA: Andreu, Rafa, Romilton, Jose Luis (1), Leandro (3) –cinc inicial-, Javi Rodríguez, Aitor i JR.

FINCAS LEGNA: Pablo Urrea, , Ivan Del Moral, Antonio Gonzalez (1), Javier Santiago(2), David Carrillo (1) –cinc inicial-, Isidoro Merchan (3), Javi Casado (1) i Manuel Maeso.

ÀRBITRE: Germán Martin Fernandez.

GOLS: 0-1, 0-2, 1-2, 2-2, 3-2, 3-3, 4-3, 4-4, 4-5, 4-6, 4-7 i 4-8.