CFSF L'ALDEA REST. ULLALS.....6
Víctor, Llambrich, Sepe, Rafel i Jordi (cinc inicial), Carlos, Fran, Domi i Unzue.
FINCAS LEGNA REUS...................7
Miguel Angel, Pablo, Francisco, ruben, Jonathan, Javier, Antonio, Senem i Manuel.
Gols: 0-1, Vaquez (4'); 1-1 Sepe (6'); 1-2 Manuel (11'); 2-2 Llambrich (13'). Descans, 2-3, Vazquez (21'); 2-4, Jonathan (24'), 2-5, Jonathan (28'); 3-5, Jordi (34'); 4-5, Carlos (36'); 4-6, Miguel Angel (37'); 4-7, Francisco (38'); 5-7, Rafel (39'); 6-7, Jordi (39').
Derrota per la mínima del CFSF L'Aldea Rest. Ullals al pavelló municipal en front al Fincas Legna Reus en el partit corresponent a la 25ª jornada de Lliga. Es va poder veure un bon partit entre dos equips de la part alta de la classificació. La primera part va estar molt igualada i amb un alt ritme de joc, però van ser els reusencs qui es van avançar al marcador en dos cops, Els gols de Sepe i Llambrich del CFSF L'Aldea Rest. Ullas feien justicia al marcador amb l'empat a dos gols al descans. Un mal inici defensiu en la segona part i una justa i merescuda expulsió d'Unzue van ser claus en el tramp final de partit i on a falta de deu minuts per acabar el partit el resultat era de 2-5. La reacció local va arribar amb gols de Jordi i Carlos posant el marcador de 4-5 restant quatre minuts per a la finalització. El CFSF L'Aldea havia tornat a posar-se al partit, però un gran gol del porter visitant de porta a porta, aplaudit per ambdos aficions, i un altre en una contra feien posar el marcador de 4-7. Els aldeans ho van intentar fins a lúltim segon, i primer Rafel i desprès Jordi deixaven el defintiu marcador de 6-7.

AMATER B, CRONICA SACADA DE LA WEB DEL DESPERTAFERRO C.E.

Ahir dissabte, l'equip de futbol sala masculí es va estrenar en la Copa Tarragona amb derrota. Si bé és cert que es va perdre perquè l'equip es va posar nerviós durant la segona part i ja no defensava com en la primera, fet que va provocar que el Fincas Legna B només xutés quatre cops entre els tres pals, l'àrbitratge va tenir molt a veure fins el punt en el qual les mateixes accions d'un i altre equip només es xiulaven a un. Tot i així, l'equip hauria de saber sobreposar-se a aquestes situacions i no perdre la concentració protestant totes les accions que fóssin sospitoses de ser falta, ja que aquest motiu és el que va fer perdre un partit que en la primera meitat estava controlat i molt ben encarrilat.