miércoles, 5 de marzo de 2008

Cronica sacada de la Web del Futsal Valls

El Futsal Valls va fer un bon partit, tot i que se'ls hi van escapar els tres punts als minuts finals de partit. Amb tot el seu joc va millorar molt i va jugar de tu a tu a un Fincas Legna que va guanyar el partit gràcies a les seves individualitats. El partit va començar amb dues clares ocassions per Ripoll i Traguany davant de porteria que van desaprofitar. Finalment, una assistència en profunditat de José Luis cap a Toni qui bat de xut ras al porter rival. Però al següent minut, una gran jugada de "Cordo" feia l'empat a un amb un xut a l'escaire. Al minut 15, es tornava a avançar el Futsal Valls amb un contraatac que culminava Traguany. Poc després, tornaria a empatar el Legna (2-2). Abans del descans, els de Reus estavellarien una pilota clara de gol al pal. Amb empat s'arribaria al descans. L'inici de la segona meitat va tenir la mateixa tònica, el partit molt obert amb moltes ocassions per tots dos equips,
primer marcarien els locals amb un passi de la mort de Ripoll que el porter visitant es va ficar dins. Després tornaven a empatar a tres els visitants. Mentre pels vallencs, Vyto i José Luis podien haver marcat, els reusens estavellaven una pilota al pal. Al minut 33, el Legna s'avançava per primera vegada al marcador 3-4 amb un jugada afortunada de falta. Traguany després de robar una pilota feia el 4-4 al minut 37. A falta de un minut i quaranta segons, els visitants ficaven el 4-5 al marcador. Ja als últims segons, amb l'equip vallenc buscant l'empat una jugada per banda acaba amb un xut creuat que significava el 4-6 pel Legna i sentenciava el partit a favor dels reusencs