miércoles, 12 de marzo de 2008

El Fincas Legna s’emporta el derbi

Els locals han hagut de remuntar un 2-4 favorable a l’Immaculada, que ha deixat escapar la victòria en els darrers instants (5-4)

El Fincas Legna ha estat el guanyador del derbi reusenc a Preferent Catalana disputat aquest diumenge davant de l’Immaculada per 5-4. Ha estat un partit molt disputat, que no s’ha decidit fins als darrers minuts, on els locals han tingut més encert. Amb aquesta victòria, el Fincas Legna es situa cinquè a la classificació, mentre que l’Immaculada segueix en la novena posició.

Els dos equips han buscat la victòria des de l’inici del partit, però han estat els visitants qui s’han avançant amb un gol de Jose Luis. Sense temps per a celebrar el gol, ha arribat l’empat, en un penal dubtós i que els visitants han protestat molt. Tot i el gol, l’Immaculada no s’ha fet enrere i Aitor en un ràpid contraatac ha tornat a avançar al seu equip i, instants després, Josué ha anotat l’1-3, en els millors minuts visitants.

El mateix Jose Luis, que ha estat molt actiu en aquesta primera part, ha aconseguit el quart per al seu equip abans del descans, però encara hi hagut temps per a veure un altre gol més. El Legna ha pogut retallar diferències en el que ha suposat l’inici de la remuntada.

L’Immaculada ha sortit a defensar el resultat en l’inici de la segona part i ho ha aconseguit gairebé tota la segona part, però amb el condicionant d’haver de jugar amb les cinc faltes acumulatives. En el tram final del partit, el Fincas Legna ha començat a crear veritable perill i s’ha col•locat tan sols un gol per sota en el marcador. Poc després ha arribat el gol de l’empat i finalment, la remuntada s’ha culminat a pocs segons per al final de l’encontre amb el 5-4 definitiu, tot i les protestes de l’Immaculada per l’actuació arbitral, la qual els ha indignat molt..

Fitxa Tècnica

FINCAS LEGNA: Jonatan, Miguel A., Fran, Alejandro, Santiago (2) –cinc inicial-, Rubén (1), Senem, Joaquín, Jose Reche (2) i Jose Ruedas.

UD IMMACULADA: Andreu Martí, Romilton, Aitor (1), Rafa, Jose Luís (2) –cinc inicial-, Abdil, Juanma, Brahim, Ahmed i Josué (1).

ÀRBITRE: Germán Martín.