Els vallencs no van ser capaços de superar un Legna Reus amb moltes baixes.Tot i així, retallen un punt al líder.

FUTSAL VALLS 2 – LEGNA REUS 2

Futsal Valls: Jose, Giralte , Traguany, Toni, Ripoll, Pep, Vyto, Marc, Pere, Oscar.

Legna Reus: Senen, Santiago, Cansado, Pérez, Gonzalez, Ramirez.

Gols Futsal Valls: Ripoll(1), Marc(1).Gols Legna Reus: Gonzalez (1), Ramirez (1).

El Futsal Valls va deixar escapar dos punts en la visita del Legna Reus a Valls. Tot i dominar el joc i disposar d’ocasions clares, no van aconseguir cap gol a la segona part.
La primera part va començar amb domini de la pilota de l’equip local, però els reusencs, en la primera possessió que disposaven aconseguien el 0 a 1 en una bona jugada personal als 2 minuts. Els vallencs van seguir amb la mateixa idea de joc i al minut 5, un pase de Ripoll tocava en un defensa que desviava la pilota, despistant el porter i convertint-se en l’empat a un. Tres minuts més tard, Marc feia el segon en una gran jugada personal. El Legna Reus estava acusant la falta de recanvis i no disposar de porter. El ritme de joc amb el 2 a 1 va baixar considerablement, cosa que va afavorir els de Reus per disposar de més ocasions. Tot i així, les ocasions més clares es van veure al final de la primera part quan els dos equips van disposar de diverses ocasions al contraatac que no encertaven la porteria. Abans del descans, els locals podien haver augmentat la diferència al marcador, però Traguany després de desfer-se del seu marcador no va saber definir.
A la segona part, el Futsal Valls va sortir amb les idees més clares per tal de donar més velocitat al joc. Durant els primers cinc minuts, els vallencs van trenar molt bones jugades per ampliar el marcador però no van estar encertats. Traguany amb un xut llunyà enviava la pilota al pal. El Legna Reus llavors va jugar amb porter-jugador de manera fixa, fins llavors ho havien fet esporàdicament, i fruit d’això, aconseguien l’empat a 2. Després de l’empat van seguir amb la mateixa tàctica i la pilota va passar a ser dominada en possessions llargues pels de Reus. Mentrestant, els vallencs intentaven fer-se amb la pilota per desgastar el rival. Ripoll i Toni van estar a punt de desequilibrar el marcador, però el porter o la falta d’encert ho van evitar. A falta de dos minuts, el porter-jugador dels visitants va perdre la pilota i per evitar el gol va auto-expulsar-se deixant quatre jugadors en pista. Els locals van poder fer gol en tres o quatre ocasions, la més clara en un pal de Traguany, però el partit estava abocat a l’empat com així va ser.